2011. szeptember 20., kedd

Swivel Sweeper G6 (legújabb) - Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Swivel Sweeper G6
Az új Swivel Sweeper-el, különlegeskialakítása révén még hatékonyabban takaríthat, öt fantasztikus újítása révén:
- Hátkímélő könyökrendszer: hajolgatás nélkül takaríthat a bútorok alatt is.
- 360 fokban forgatható takarítófej: a legnehezebben hozzáférhető helyekről is eltávolíthatja a piszkot.
- Csúszásmentesnyélvég: más nyelekkel ellentétben megakadályozhatja, hogy a falnak támasztott eszköz eldőljön és megkarcolja a falat.
- Érintésmentesportartálya könnyedén üríthető.
- Mágneses tárolási retesz: akár egy seprűnél is kevesebb helyet foglaljon el. Felakaszthatjuk valahova, tárolhatjuk a szekrényben, bárhol.
Öt nyomós ok, amitől a kiváló még jobb lett. A hagyományos porszívókkal és szőnyegtisztítókkal ellentétben a Swivel Sweeper könnyedén mozgatható és bárhonnan fölszedheti a piszkot.
A Swivel Sweeper keféi elképesztően gyorsan, 4000-es fordulatszámmal pörögnek; és a legkülönfélébb szennyeződéseket is ügyesen felszedik a padlóról. Négy-kefés technológiájának köszönhetően a Swivel Sweeper az egyik legfürgébb elektromos seprű a piacon! Hatékonyan tisztíthat előre-hátra és oldalirányú mozgásban is, pörög és forog, mindent útjába eső dolgot bekebelez.
A Swivel Sweeper szuperkönnyű, csupán 1kg. Bepattintható és újratölthető akkumulátora 45 perc folyamatos működést biztosít, így nem kell kábelekkel bajlódnia. Takarítson hatékonyan és lendületesen!


Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 11:00
. Swivel Sweeper G6 (legújabb) - Jelenlegi ára: 3 390 Ft