2011. szeptember 23., péntek

Weleda baba masszázsolaj 50ml - Jelenlegi ára: 1 880 Ft

Megszűnt bioboltunk megmaradt árukészletének kiárusítása 30-40 % kedvezménnyel!
Baba masszázsolaj
Ápol és ellazít
Kiszerelés: 50 ml  (Bolti ára 2690 Ft volt)
A babák többségét jóleső érzéssel tölti el egy kellemesen lágy masszázs. A Weleda Babamasszázs olaj egy igen értékes természetes ápoló a mandulaolaj selymességével. A nagy gonddal válogatott összetevők együttese megalkotta ezt a kiváló minőségű terméket, kifejezetten pocakmasszázsra.
A Weleda Babamasszázs olaj majorannából, római kamillából és az indiai fűszernövényből, a Kardamomból nyert természetes illóolajat tartalmazza, - melyeket emésztést elősegítő hatásuk miatt már igen régóta használnak.
Az olajat alkalmazva, egy kellemes, lágyan ápoló babapocak masszázzsal megelőzhetjük a kellemetlen szélgörcsöket.
Rendszeres használata elősegíti a baba életritmusának beállítását mely elősegíti harmonikus fejlődését.
Használata: a masszázshoz elengedhetetlen a megfelelő, kellemes hőmérsékletű környezet de ugyanígy ügyeljünk arra, hogy kezeink is finoman átmelegítettek legyenek. / Alsó karunkat illetve kezeinket a masszázs előtt meleg vízzel készítsük elő, melegítsük fel. / Ezek után kis mennyiségű Weleda babapocak olajat felmelegítünk a kezeink között, majd ezek után finom mozdulatokkal a köldöktől indulva és az óramutató járásával megegyező irányban az olajat bemasszírozzuk a baba pocakjába. Szülésznők ajánlják, hogy a masszázst a jobb comb felé haladó körző mozdulatokkal fejezzük be. A masszázs kiváló lazító hatású és különösen ajánlott felpuffadások elkerülése illetve azok megkönnyítése céljából.
Lejárati idő: 2012 október
Tekintse meg többi termékünket is - 10000 Ft vásárlás fölött ingyen szállítás!


Jelenlegi ára: 1 880 Ft

Az aukció vége: 2011-10-02 18:18
. Weleda baba masszázsolaj 50ml - Jelenlegi ára: 1 880 Ft