2011. december 25., vasárnap

LUXUS HÉTVÉGE BÉCSBEN - ÚJ 4* HOTEL MARRIOTT - Jelenlegi ára: 54 990 Ft


 
COURTYARD BY MARRIOTT WIEN MESSE
1020 Wien
Ausztria
  
Bécs
Bécs igazi sokszínű város. Az építészeti remekművek, az izgalmas kulturális programok, a rengeteg kiállítás és a pezsgő éjszakai élet elsőrangú turisztikai célponttá teszik az egykori  Monarchia fővárosát,   nem beszélve a patinás bécsi kávézókról, na meg az isteni Sacher tortáról. Vonzerejét tovább növeli, hogy itt van a szomszédban - autópályán alig három óra alatt odaérhetünk. .
A Courtyard by Marriott Wien közvetlenül a kiállítás és vásár területe mellett található. Bécs központja csak pár percre van.
A gyógy- és fitneszközpont a 8. emeleten panorámás kilátást kínál az egész városra.
A Marriott Wien Messe/Prater síkképernyős TV-vel felszerelt szobákat és egy nagy, fényárban úszó konferencia-központot kínál.
Az étterem a bécsi és nemzetközi konyha fogásait szolgálja fel. Tiszta időben a teraszon is étkezhet.
A Práter vidámpark és az Ernst Happel Stadion nagyon közel találhatóak.
Szállás szobáinak száma: 251. Szállodalánc: Courtyard by Marriott.
Ajánlat 2 személy részére:
2 éjszaka szállás 2 személy részére standard kétágyas szobában
üdvözlőital a bárban
bőséges büféreggeli
Szeretettel várja a  COURTYARD BY MARRIOTT WIEN MESSE  csapata!  
Érvényesség:
Az utalvány  1 évig  érvényes és  hétvégenként  foglalható szabad helyek függvényében. Előzetes egyeztetés szükséges, az utalvány számának megadásával kell foglalni emailben, melyet a hotel igazol vissza.
 
COURTYARD BY MARRIOTT WIEN MESSE
 
Pár percre a bécsi belvárostól található ez az új, 2008-ban átadott luxus szálloda. A(z) 251 kényelmesen berendezett szobával rendelkező szálloda négycsillagos hotelként üzemel.
A szálloda területén saját parkoló található. A szálloda házirendje lehetővé teszi, hogy a vendégek magukkal hozzák háziállataikat is.
A szobákban elhelyezett rádió és televízió (kábelcsatornák és fizetős csatornák) kellemes szórakozást biztosítanak esténként. A szállodában minden szoba klímaberendezéssel rendelkezik. A szobában hajszárító is rendelkezésre áll. A szobában egy széf is található.
A sportot kedvelő vendégek számára egy fitneszterem áll rendelkezésre. Sportosan és fitten - a teniszpálya egy rövid játékra csábít!
A szálloda saját éttermében kellemesen eltöltheti az estét.
Bécsi látnivalók 
A vásárlók Mekkája ? a Mariahilfer Strasse
Kétségtelen, hogy ez az az utca, ahol egy füst alatt szinte mindent beszerezhetünk: szert tehetünk a nyári ruhakollekciónkra,  de beszerezhetjük a legújabb digitális gépet is.
Érdemes azonban begyalogolni egy-egy merőleges mellékutcába is, sokszor ugyanis a legeldugottabb boltokban találhatjuk meg a legtutibb cuccokat.
Ha már leszakad a derekunk a rengeteg mászkálástól, két vásárlás között üljünk be valamelyik étterembe vagy kávézóba. Próbáljuk ki például a Nordsee gyorsétterem-lánc tengeri herkentyűit - már az illatuk is mennyei..
Látnivalók 
Bécsben annyi a látnivaló, hogy lehetetlenség lenne itt mindent felsorolni, így csak azokat említem, amelyeket sikerült egy hosszú hétvégébe belezsúfolnom.
Hofburg
A hajdani császári palota impozáns épületegyüttese a város szívében található. Itt székel ma az osztrák elnöki hivatal, de itt kapott helyett a Téli Lovasiskola és számos múzeum is.
Tipp: ha már erre járunk,  látogassunk el a közelben található kapucinusok templomához, amelynek kriptájában a császári család tagjai alusszák örök álmukat.
Lepkeház ? Schmetterlinghaus
A Burggartenben található üvegházban meseszép trópusi pillangók repkednek a fejünk felett, így közvetlen közelről csodálhatjuk meg őket. Engem például egy türkizkék példány szúrt ki, és vagy két percig potyázott a vállamon.
Albertina
Ebben a múzeumban tekinthetjük meg a világ egyik legértékesebb grafikai gyűjteményét, amely több mint 65 ezer fametszetből és rézkarcból áll, közöttük Dürer, Cezanne, Picasso és Rubens műveivel.
A múzeumhoz tartozik egy tekintélyes méretű ajándékbolt is, ahol a galériában látható remekművek köszönnek vissza - hűtőmágnes, képeslap és repró formájában.
A Múzeumi Negyed - MuseumsQuartier
Az Óváros szélén, a hajdani császári lóistállók helyén található Bécs híres-nevezetes művészeti központja, amely egyike a világ tíz legnagyobb kulturális városrészének. Nemcsak múzeumaival (Leopold Múzeum, Modern Művészetek Múzeuma, Műcsarnok) csábítja a látogatóit, hanem éttermeivel, kávézóival is -nem véletlenül lett a bécsi fiatalok legkedveltebb találkahelye.
Belvedere
A két palotaépületet káprázatos, szökőkutakkal és szobrokkal ékesített tájkert köti össze. A barokk kastélyban osztrák mesterek tárlatait csodálhatjuk meg, itt található például Gustav Klimt A Csók c. festménye is.  Ha kinézegettük magunkat, heveredjünk le egy padra, majszoljunk el egy szendvicset, és élvezzük a franciakertek látványát.
Az egész komplexumhoz tartozik még egy Alpesi kert is, ami márciusban sajnos még zárva volt, pedig állítólag meseszép a bonsai gyűjteménye.
kep vege Hundertwasser ház (Hundertwasserhaus)
A mázas hagymakupolákkal díszített lakóházat F. Hundertwasser osztrák művész tervezte, és annak ellenére az egyik legnagyobb látványosság, hogy kicsit utazni kell érte (bár ha értünk a térképek nyelvén, könnyen kikombinálhatjuk a legideálisabb útvonalat).
Az épület vidám hangulatát fokozzák a tetőkertek és az erkélyekre állított szobrocskák.
kep vege A házban magánlakások vannak, amik természetesen nem látogathatók, viszont a homlokzatról pompás fotókat készíthetünk.
A lakóépülettel szemben található a Hundertwasser Village nevezetű butiksor a világ leghíresebb szecessziós toalettjével, ahova sokan csak azért fizetnek be, hogy megörökíthessék azt.
Prater
A bécsiek kedvenc zöldterülete, - ahova rengetegen járnak ki kocogni, görkorizni, napfürdőzni - a városközpont szélén terül el. Valaha vadaskertként funkcionált, ma vidámpark üzemel itt. Rám jellemző módon sikerült a nyitás előtti napon érkeznem, de az Óriáskerék  szerencsére egész évben üzemel, így madártávlatból is megnéztem magamnak a várost.
A nyitvatartás szezononként változó, de a nyári hónapokban mindig éjfélig forog a kerék, így akár a város esti fényeiben is gyönyörködhetünk.
Ha elég vastag a pénztárcánk, akár egy romantikus vacsorát is eltölthetünk kedvesünkkel az erre a célra kialakított ? luxuskabinban?.



Jelenlegi ára: 54 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 10:29
. LUXUS HÉTVÉGE BÉCSBEN - ÚJ 4* HOTEL MARRIOTT - Jelenlegi ára: 54 990 Ft