2012. január 27., péntek

Deep Purple-Stormbringers 4 x DVD DELUXE LIVE SET - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Egy a sok jó CD-és DVD elérhető a találatok Boutique1 boltban.  Kérjük, használja a kategóriák vagy kereső eszköztárat a bal oldalon navigálni a kedvenc műfajok és keresse meg a művészeket keres.
Deep Purple-Stormbringers 4 x DVD DELUXE LIVE SET BOX és könyve (ÚJ és zárt)
4 X LIVE DVD-n bemutatott egy fényes színű keménykötésű könyve ...  Néz ki, és SOUNDS ELKÁBÍTÁSI
A könyv gazdagon illusztrált, remek keveréke SZÍNES ÉS FEKETE-FEHÉR FOTÓK a zenekar.  Élvezze a lenyűgöző történelmű és egyedülálló betekintést abba, hogy mi TESZI A Deep Purple legendás zenekar vannak!
A TÖKÉLETES TREAT SEMMILYEN Deep Purple FAN & ideális ajándék ötlet, aki szereti a BAND
 
Ez az átfogó részletes feltárása a karrier és a munka a világ egyik legnagyobb hard rock zenekarok.  Az szereti a Ritchie Blackmore, Ian Gillian és David Coverdale áthaladó soraikat, Deep Purple mindig rendeltetése, hogy készítsen rendkívüli zenei mi volt kevésbé kiszámítható volt a hihetetlen történetet a zenekar kialakulása, növekedése a hírnevet és küzdenek, hogy megbirkózzanak a hatalmas nyomás a nemzetközi szupersztárság.  Jerry Blooms szikrázó elbeszélő történetét meséli el, szemölcsök és minden, és ez vezet át a zenekar történetét a maga sok és változatos vonal vesznek részt.  A kísérő DVD-k olyan erőteljes, kemény felülvizsgálata zenei Deep Purple a színpadon, a felvétel és a film alatt a Halcyon év információt a zenekar 1967-ben a szégyenletes végére Mark IV line up
LIMITÁLT KIADÁS CSAK MEGRENDELÉSRE!!!


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 22:11
. Deep Purple-Stormbringers 4 x DVD DELUXE LIVE SET - Jelenlegi ára: 20 000 Ft