2012. február 28., kedd

komplett szobabútor,2db fotel, dohányzóasztal - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható teljes nappali szobabútor, szekrénysor, 2db kárpitos fotel, 1db dohányzó asztal.
A bútorok a 70-es évek végén lettek vásárolva, az akkori Domus Áruházban : -). Sötétbarna fa mintázatú korpusz és világos tojáshéj színű polcok jellemzik. Jó minőségű, mindegyik használható még a mai napig is, talán az ajtókon lévő zsanérokat kell meghúzni helyenként. A szekrénysor dupla-akasztós, fiókos, irattartós, bárszekrényes, polcok-pakolós, tv-tartós elemekből áll, két ember számára teljesen felveszi a holmikat. 4db variálható elemből áll összesen, 3 elem 55cm mély, a dupla akasztós 65cm mély, magasságuk kb. 220cm, szélességük 1m.
A fotelok vastag, pasztell színű, kárpit szövettel át lettek huzatva, de ennek is jó pár éve. Egy kárpit tisztítás rájuk fér. Görgős, kényelmes kivitelűek, nincs kiülve.
A képeken látható egyéb kiegészítő (könyvek, dísz tárgyak, egyéb bútor, stb. ) nem az aukció része. A képek mobillal készültek, így nem a legjobb a minőségük.
Budapesten a XIII. ker. Béke tér mellett lehet átvenni, földszintről kell elszállítani. A pakolásban, szállításban nem tudok segíteni.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-09 15:29
. komplett szobabútor,2db fotel, dohányzóasztal - Jelenlegi ára: 1 Ft