2011. augusztus 21., vasárnap

Ablak Tisztítószer / alvállalkozó keresett Hamburgban

Ablak Tisztítószer / alvállalkozó Hamburg szerette volna:
"VIP Kezdőlap Szolgáltatások-Hamburg" keresések!

Jelenleg keresünk Hamburg külön ablaktisztító / üvegtisztító / takarító cégek alvállalkozóként / alvállalkozók használható a háztartásokban és irodákban egész Hamburg!

A profil:

Ezek képzett és üveg tisztítószert vagy karrier és tapasztalatokra tettek szert a magánháztartásokban. És gyakran az induló, családi vállalkozás vagy a "magányos farkas"

Ezek függetlenek, és az üzleti számla, hajlamos kötelező biztosítást, a német és az egész Hamburg rugalmasság (saját autóval)

Van egy szép megjelenés és a "kéz" foglalkozó magánszemélyek részére. Barát és udvariasság te kifejezés

Értik a "szolgáltatások", mint mi - és nem szolgálják - és hajlandó reagálni a vevőink igényeinek

Ezek megbízhatóak, a határidők betartása, a munka tisztán és szakszerűen

Ha tud válaszolni az összes felsorolt ​​"igen", akkor várjuk a fogadó alkalmazás info@vip-homeservice-hamburg.de További információ is rendelkezésre áll www.vip-home szolgáltatás-hamburg.de

Cégünk profilja:

A VIP-Home szolgáltatás egy magántulajdonban lévő családi vállalkozás, amely igen sikeresen alkalmazzák a 9 éve működő egyéni szolgáltatási szektorban. A fő tevékenységek egyrészt az ablak takarítás magánháztartásokban, irodák és gyárak, és egyéb alapvető takarítás / Baufeinreinigungen / áthelyezése takarítás, stb

Ezek a privát szolgáltatások egyre népszerűbbek, és a kereslet és a kínálat motivált és megbízható szolgáltatást nagyon jó fejlesztési lehetőségeket.

Berlin után, most épülete Hamburgban, majd később más területeken is a mi szolgáltatási helyeken. Ez egy nagyszerű esélyt a sikerre, a VIP Home Szolgáltatások részt. Tehát ne habozzon, azonnal alkalmazni kell, és független partnere VIP-Home szolgáltatás!
Ár: VB